Du er her: 

Børn

Her kan du se hvad der sker for børn og børnefamilier i Skjoldhøj Kirke. Vil du gerne se hvilke aktiviteter der er, så læs videre her i kolonnen. Vil du gerne se datoer, tjek kalenderen til højre. Udover de faste aktiviteter, er der en del årstidsbestemte aktiviteter - følg med i kalenderen eller på forsiden. Velkommen! 

Kirkelejr

Hver sommer er der kirkelejr på Oddesund, med bålhygge, bibelhistorier, strandture og frisk luft.

Lejren er for alle børn i sognet fra 1. til 7. klasse (inden sommerferien) som enten bor i sognet eller går på Skjoldhøjskolen eller Egebakkeskolen.

I år skal forældre være med i facebook-gruppen Kirkelejr, hvor vigtig info vil komme ud.

Oddesundlejren ligger ca. 10 km nord for Struer. Lejren ligger i et skønt naturområde tæt ved skov og ved Limfjorden, hvor der hver dag er mulighed for en dukkert. Pris for lejren er normalt 450 kr. Søskendepris er 350 kr. for nr. 2 og efterfølgende børn. Prisen er inkl. slikpenge. I år er vi usikre på prisen, da vi endnu ikke ved hvor lang lejren bliver - læs længere ned om plan A og plan B. I år skal betalingen først ske når barnet afleveres på lejren. Betalingen foregår via mobilepay eller kontant.

Der er et antal fripladser til børn fra familier der står i en økonomisk situation der gør, at de ellers ikke kan komme med - kontakt Christina (præst).

Et par uger inden lejren, modtager de tilmeldte børn en mail med en huskeliste og info om lejren.

Pga. corona er der i år en plan A og en plan B for lejren:

Plan A

Søndag den 2. august til torsdag den 6. august. Alle 60 børn tager afsted samlet. Forældrene kører selv børnene op og hjem fra lejren. 

Plan B

De 30 ældste børn tager op på lejren fra søndag den 2. august til tirsdag den 4. august. De 30 yngste børn tager op på lejren fra tirsdag den 4. august til torsdag den 6. august. Vi prøver så vidt muligt ikke at skille børn ad der går i klasse sammen (og i så fald ringer vi til forældrene for at høre hvem der leger sammen). Forældrene sørger selv for kørsel.

Minikonfirmand

Hvert år bliver 3. klasserne inviteret til minikonfirmand-undervisning i Skjoldhøj Kirke. 

I foråret skulle der have været en minikonfirmand-uge, men pga. corona skubbes forløbet, så 3. klasserne næste år får et forløb sammen med de nuværende 2. klasser. Du kan heldigvis allerede nu glæde dig til fede aktiviteter, hvor vi undersøger kirken, hører bibelfortællinger, spiser sammen, er kreative og leger. 

Sorggruppe for unge

Ved Skjoldhøj Kirke er der en sorggruppe for unge mellem 15 og 35 år, som er for unge der har mistet et familiemedlem eller en pårørende. Sorggruppen er et tilbud til dig der er sørgende, og gruppens vigtigste formål er at give plads til sorgen og give plads til at bearbejde sorgen sammen med andre, der står i samme situation. Sorggruppen skaber også mulighed for et fællesskab, som kan mildne ensomheden, da alle mødes på lige fod.

Sorggruppen ledes at præst Christina Holm Egelund og to frivillige, og foregår i samarbejde med Sorggrupper i Folkekirken. Gruppen har 3-8 deltagere. Vi mødes hver 14. dag om onsdagen kl. 16-18. Alle i sorggruppen har tavshedspligt, både ledere og deltagere. Gruppens navne bliver heller ikke registret nogle steder.

Vil du gerne være med eller har du spørgsmål kontakt Christina på tlf. 51168006 eller cihe@km.dk.

Sammen på vej

Velkommen til mad, fællesskab og Gud på tværs af generationer. Det kristne indhold vil være både fælles og opdelt mellem børn og voksne, så der er noget for alle. Vi mødes en fredag i måneden kl. 17-19.30 i Sognegården. Pris: 40 kr. pr. voksen, børn er gratis. Tilmelding til Hans Kargaard Thomsen på kargaard@live.dkeller sms til 25 44 41 80.

Kirkecafé

KirkeCafé er fællesspisning især målrettet familier. Vi mødes en torsdag hver måned. 

Fra kl. 17.00 er der drop in, hvor man kan hjælpe med at lave mad. Kl. 17.30 spiser vi sammen og derefter er der bibelfortælling, sang og bøn i børnehøjde. Vi slutter senest kl. 18.30, hvorefter vi skiftes til at vaske op.

Tilmelding til spisning senest samme morgen til Laila Poulsen på sms til 3069 2728 eller på facebook-siden: KirkeCafé Skjoldhøj

BørneKirke

Der er BørneKirke 2 gange i måneden. Både voksne og børn mødes først til gudstjeneste kl. 10.30. Mens der er prædiken for de voksne, går børnene ned i sognegårdens underetage til BørneKirke, hvor man er delt op i to grupper: Børnehavebørn og skolebørn. Når der er nadver, kommer børnene igen op i kirkerummet. Samtidig med der er BørneKirke, er der i våbenhuset et tæppe med legesager til de 0-2 årige, hvor forældre kan følge med i prædikenen via højtalere.

Tween

Tween er en klub for alle der går i 5.-8. klasse. Er du til meeega-hygge, chill out og vil du lære Gud bedre at kende? Så er Tween stedet for dig. Vi mødes en tirsdag aften hver måned kl. 19-20.30. Det er gratis at deltage, medmindre andet nævnes i programmet. Går du til Tween er det vigtigt at følge med i Facebookgruppen 'Tween Skjoldhøj'.

Kontaktperson kirkemedarbejder Laila Poulsen poulsen.laila@gmail.com.

Rhythm&Joy

Er du minimum 13 år og er du vild med at synge? Så er Rhythm&Joy lige noget for dig. Vi mødes hver onsdag kl. 19-20.30 og synger sammen. Kom bare forbi og få en smagsprøve. Det er gratis at være med.

Zapperklub

Torsdag eftermiddag kl. 15.30-17 er der Zapperklub for alle der går i 0.- 4. klasse. Vi råhygger, leger, synger, hører bibelhistorie, får forfriskning og laver ballade. Hver gang kommer der ca. 25 børn og 2 ledere. Det er gratis at være med i Zapperklubben. Duk bare op hvis du har lyst til at være med!

Babysalmesang

BabySalmeSang er for de helt små (2-7 mdr.) og deres voksen. Vi er i kirkerummet, hvor vi leger med sarte tørklæder, ser de smukke sæbebobler og får vilde luftture. Hver gang beder vi fadervor og synger et par salmer. Bagefter er der juice og frugt. Der kører ca. 2 hold a 8 gange hvert år, med opstart i august og januar. Tilmelding med navn, mobilnummer og mailadresse til poulsen.laila@gmail.com. Det er gratis at være med.

Kalender for børneaktiviteter

02jun kl. 12:00

Kirkelejr-tilmelding åbner - online

Link til tilmelding kommer på forsiden af hjemmesiden

02jun kl. 12:00
03jun kl. 19:00

Rhythm&Joy

Kan du lide at synge gospel, så er Rhythm&Joy lige noget for dig. Vi synger til ca. 4 …

03jun kl. 19:00
04jun kl. 15:30

aflyst - zapperklub

Zapperklub I Skjoldhøj Kirke, er for alle børn der går i 0.-4. klasse. Vi laver …

04jun kl. 15:30
04jun kl. 17:00

aflyst - KirkeCafé

Velkommen til KirkeCafé, der byder på måltidsfællesskab, andagt, bøn og sang. Hele …

04jun kl. 17:00
10jun kl. 19:00

Rhythm&Joy

Kan du lide at synge gospel, så er Rhythm&Joy lige noget for dig. Vi synger til ca. 4 …

10jun kl. 19:00
11jun kl. 15:30

zapperklub

Zapperklub I Skjoldhøj Kirke, er for alle børn der går i 0.-4. klasse. Vi laver …

11jun kl. 15:30
02aug kl. 00:00

Kirkelejr

Kirkelejr er for børn der inden sommerferien går i 1.-7. klasse. Tilmelding til …

02aug kl. 00:00
27aug kl. 17:00

KirkeCafé

Velkommen til KirkeCafé, der byder på måltidsfællesskab, andagt, bøn og sang. Hele …

27aug kl. 17:00
24sep kl. 17:00

KirkeCafé

Velkommen til KirkeCafé, der byder på måltidsfællesskab, andagt, bøn og sang. Hele …

24sep kl. 17:00
29okt kl. 17:00

KirkeCafé

Velkommen til KirkeCafé, der byder på måltidsfællesskab, andagt, bøn og sang. Hele …

29okt kl. 17:00