Indskrivning af konfirmander

Onsdag den 28. august kl. 19.30

Alle nye konfirmander til holdet 2019/2020 og deres forældre inviteres til infoaften og indskrivning. Selve tilmeldingen foregår online fra midten af maj. Man kan også tilmelde sig konfirmandundervisningen denne aften, hvis man har brug for at få besvaret nogle spørgsmål, inden man tilmelder sig. Dog foregår tilmeldingen stadig online.

Du kan tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med dit NemID. Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.

Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten. Den digitale konfirmandtilmelding er åben mellem 1. april og 30. september, men du kan tidligst tilmelde dit barn året før konfirmationen. Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere, eller behøver hjælp til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte kirkekontoret.

Konfirmationer 2020

Egebakkeskolen: Bededag, fredag den 8. maj

Skjoldhøjskolen: Søndag den 10. maj

Konfirmationer 2021

Skjoldhøjskolen, Store bededag, fredag den 30. april kl. 10.30

Egebakkeskolen a-klassen, lørdag den 1. maj kl. 10.30

Egebakkeskolen b-klassen, søndag den 2. maj kl. 10.30

Kirkegang:

Konfirmationsforberedelse er ikke kun undervisning, men også kirkegang. Det er vigtigt at konfirmanderne bliver fortrolige med gudstjenesten, og derfor skal de være med til mindst 10 gudstjenester mens de går til konfirmationsforberedelse. Konfirmanderne udfylder et skema, når de har været i kirke.

Konfirmandkalender

28aug kl. 19:30