Du er her:

Skjoldhøj Kirkes Folkekor

Koret er et stort 4-stemmigt kor, der synger både rytmisk og klassisk. Vi vægter både det seriøse korarbejde og den gode snak under kaffen. Koret øver hver tirsdag kl. 19-21.  Koret synger til flere koncerter hvert år, især forårs- og julekoncerten er der stor tradition for. Folkekoret medvirker også til et par gudstjenester hvert år, hvor de fylder kirken med godt humør og smuk musik. Koret ledes af organist Hans Dammeyer som også kan kontakter for mere info.

Rhythm&Joy

Rhythm&Joy er kirkens gospelkor, der øver hver onsdag aften kl. 19-20.30. Velkommen til dig der er minimum 13 år, elsker rytmisk musik og gospel og er vild med at synge. Koret synger til 4-6 arrangementer hvert år, lige fra udendørs gudstjenester til koncerter. Koret består af ca. 15 sangere. Ledere i koret er Anne Højgaard Ramballe og kirkemedarbejder Laila Poulsen. For mere infor skriv til poulsen.laila@gmail.com

Skjoldhøj Kirkes Kammerkor

Hver søndag synger nogle af kormedlemmerne fra Skjoldhøj Kirkes Kammerkor for på salmerne, samt korsvar og evt. mere. Kormedlemmerne får løn for at synge i koret, og man synger typisk til hver anden gudstjeneste. Et par gange hvert år holder kammerkoret koncert sammen med andre kor, enten Skjoldhøj Kirkes andre kor eller sammen med Vestre Provstis andre kammerkor. Ønsker du at synge med i kammerkoret, så hold øje med opslag i våbenhuset eller kontakt organist Hans Dammeyer.

08mar kl. 19:30

Peter Viskinde Koncert