Du er her: 
tirsdag08dec2020

Julekoncert med Jesper Lundgaard akkompagneret af Pojken Flensborg, Jacob Venndt og Per Kolling

tirsdag08dec2020 kl. 19:30 - 21:00

Julekoncert med Jesper Lundgaard

Grundet Covid-19 har vi måtte aflyse vores traditionelle julekoncert, som vi kender den med masser af korsang. Men den gode nyhed er, at vi som erstatning kan glæde os til at lytte til den landskendte sanger Jesper Lundgaard. 

Jesper Lundgaard gæster Skjoldhøj Kirke med Julekoncerten 2020 i en akustisk særudgave. En koncert fyldt med det bedste og hyggeligste fra julens univers.  

Jesper blænder op for en magisk og intim musikalsk oplevelse i den stemningsfyldte kirke, som vil være pyntet hyggeligt op.

Til koncerten ledsages Jesper af den eminente trio bestående af Pojken Flensborg, Jacob Venndt og Per Kolling. Sammen er de garant for store øjeblikke med den store stemme, de kendte sange og et skønt nærvær.

Repertoiret byder på sange og salmer fra den traditionelle danske jul krydret med engelske Carols, julehits og Jesper egne sange og favoritter. Alt dette tilsættes Jespers charme og fortællinger og anekdoter fra hans egen jul og hans liv.

Glæd dig til en magisk aften i den stemningsfyldte Skjoldhøj Kirke med sang og musik af høj klasse, nærvær og stemning fra øverste julehylde – i selskab med alletiders Jesper Lundgaard og trio.

Billetter 
Billetter koster 120 kr. pr. stk. og kan købes på Skjoldhøj kirkekontor i åbningstiden mandag-torsdag 10.00-13.00 eller ved aftale. Betaling via MobilePay foretrækkes grundet corona. 

Al indtægt inkl. indsamling ved udgangen går til sognets julehjælp

Vi glæder os til en dejlig musikalsk aften!