Vil du giftes?

Vil du gerne giftes i Skjoldhøj Kirke, så henvend dig til kirkekontoret for at få reserveret en dato og et klokkeslæt.

Prøvelses-attest

For at man kan blive gift i Danmark, skal der udstedes en prøvelsesattest. Du skal henvende sig til borgerservice i bopælskommunen og får et oplysningsskema, som begge parter skal udfylde og aflevere sammen med dåbsattesterne. Så bliver der udstedt en prøvelsesattest, som højst må udstedes fire måneder før vielsen, og den skal afleveres til kirkekontoret sammen med dåbsattesterne i god tid før brylluppet.

Samtale med præsten

Der skal også tages kontakt til den præst, der skal foretage vielsen, så du kan aftale tid for en samtale om vielsens forløb, salmer m.v.

Reception

Kirkens våbenhus kan efter aftale og mod betaling danne ramme for en efterfølgende mindre reception. For kontakt til kirkekontoret ring 86242061.